×
Keresd a Minyonokat és nyerj!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webáruházon keresztül, együttesen minimum 2db Magija túródesszertet és a Tiéd lehet a nyereményeink egyike, vagy a fődíj, egy 1 db Apple M1 chipes, 24 hüvelykes iMac és 5 karton Magija túródesszert ízválogatás.

A Promóció időtartama: 2021.10.04. – 2021.10.31.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot és a termék csomagolását kérjük, őrizd meg!

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj együttesen minimum 2 db Magija túródesszertet!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Nyeremények
A képek illusztrációk!
Résztvevő Termékek
Pályázat beküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2021.10.04 - 2021.10.31
Magija Tornazsák nyertesek
JBL Flip5 hordozható hangszóró nyertesek
1. hét 2021.10.04-2021.10.10
# Nyertes Település
1 Magyar András Budapest
2 Kereszturi Julianna Tárnok
3 feldolgozás alatt
4 Wittmanné Pula Éva Tatabánya
5 Török Milán Bodajk
2 hét 2021.10.11-2021.10.17
# Nyertes Település
1 Pethőné Szűcs Mariann Budapest
2 Mozsár András Gyömrő
3 Csekő Sándor Bekecs
4 feldolgozás alatt
5 Kovács Sándor Budapest
3. hét 2021.10.18-2021.10.24
# Nyertes Település
1 Gyarmati Máté Érd
2 Zsigó Zsolt Budapest
3 feldolgozás alatt
4 Szücs Judit Veszprém
5 Márton Lívia Budapest
4.hét 2021.10.25-2021.10.31
# Nyertes Település
1 feldolgozás alatt
2 Funk Edit Szeged
3 feldolgozás alatt
4 Schwanner Orsolya Budapest
5 Wittmann Zsolt Tatabánya
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Bármilyen Magija túródesszert

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj egy alkalommal 2 db Magija túródesszertet majd a termék megvásárlását követően a https://zpienas.cspromo.hu/magija weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), online vásárlás esetén a számlaszámot, a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel. Gyűjtős blokk esetén kérjük, a csomagolást is őrizd meg, mert azt a Szervező ellenőrzés céljából bekérheti!

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, gyűjtős blokk esetén a csomagolást is szükséges beküldeni, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot és csomagolást nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei
napi 5 db (összesen 140 db) Magija tornazsák
heti 5 db (összesen 20db) JBL Flip5 hordozható hangszóró

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2021. október 1. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja 1 db Apple M1 chipes, 24 hüvelykes iMac (8 GB egyesített memória, 256 GB-os SSD-tároló) és 5 karton Magija túródesszert ízválogatás.
A fődíj sorsolására 2021. november 3. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Egy blokkot többször is feltölthetek?

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kívánsz részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatodat, úgy kérjük jelezd a dziugas@cspromo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban a dziugas@cspromo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.